14-04-16

Zes gewonden bij ongeval op E40 in Oostduinkerke

Zes gewonden bij ongeval op E40 in Oostduinkerke

 
 
 
Bart Boterman
14/04/16 - 14u19  Bron: Eigen berichtgeving
 

video Bij een verkeersongeval op de E40 in Oostduinkerke zijn donderdagmiddag zes gewonden gevallen. De autosnelweg richting Frankrijk was een tijdje helemaal versperd.

Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van een Skoda -die een aanhangwagen voort trok geladen met fietsen- stopte omdat een tweewieler op de weg was gevallen. In die wagen zaten vier personen. Ook een automobilist die achterop reed, een vriend van de Skoda-bestuurder, stopte om de fiets terug op te helpen laden.

Beide wagens stonden aan de kant, maar werden bij het vertrekken aangereden door een vrachtwagen. Daarna belandden de truck en de twee auto's in de gracht. Zowel de trucker, de helpende automobilist als de vier inzittenden van de Skoda raakten gewond.

Na het ongeval werden vier ambulances opgeroepen en drie MUG-teams. Ook de MUG-heli kwam ter plaatse en landde op de snelweg. Die werd een tijdje volledig afgesloten. Ondertussen is de linkerrijstrook terug beschikbaar voor het verkeer, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De vrachtwagen ligt immers nog in de gracht en moet nog getakeld worden.

Gepost door Luc de pompier | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.