29-01-16

Storm blaast konijn op dak

Storm blaast konijn op dak, maar brandweer (en lekkere wortel) maken alles goed

 
 
Door: redactie
29/01/16 - 17u43  Bron: NIFRS West
© Facebook NIFRS West .

Storm Gertrude raast door Noord-Ierland en heeft een wel érg onschuldig slachtoffertje gemaakt. Het hok van konijn Bumper vloog door de krachtige rukwind omver en katapulteerde zijn snoezige inwoner recht het dak van diens baasje op. Gelukkig kon het bange diertje rekenen op de brandweer, die een heuse reddingsactie inzette en de kleine Bumper weer met beide pootjes op de grond kreeg.

 

Lees ook

"Bumper is weer veilig bij zijn baasje en alles is in orde met hem", laten de brandweermannen van de 'Northern Ireland Fire en Rescue Service' via sociale media weten, vergezeld van de hashtags #RabbitRescue, #OneHappyBunny en #NotYourAverageCall. Veel meer dan een ladder, een reikstok en een smakelijke wortel hadden de brandweermannen niet nodig om Bumper gezond en wel van het dak te halen.

http://www.hln.be/hln/nl/2661/Dieren/article/detail/2600826/2016/01/29/Storm-blaast-konijn-op-dak-maar-brandweer-en-lekkere-wortel-maken-alles-goed.dhtml?utm_source=hootsuite&utm_medium=Social&utm_campaign=socialredactie&utm_content=nieuws

 

Gepost door Luc de pompier | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.