23-12-15

Dodelijk ongeval met kusttram: "80-jarige vrouw pleegde wanhoopsdaad"

Dodelijk ongeval met kusttram: "80-jarige vrouw pleegde wanhoopsdaad"

 
 
 
Bewerkt door: Redactie
23/12/15 - 17u00  Bron: Belga
(Illustratiefoto) © photo news.

Oostende Bij een ongeval met de kusttram ter hoogte van de halte Oostende-Domein Raversijde is deze namiddag een dodelijk slachtoffer gevallen. Dat bevestigt Myleen Visser van De Lijn West-Vlaanderen. Het slachtoffer, een 80-jarige vrouw, stak plots de sporen over. Volgens het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge zijn er voldoende aanwijzingen dat het gaat om een wanhoopsdaad.

Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur op de grens tussen Oostende en Middelkerke. De kusttram reed richting De Panne toen een persoon plots overstak. De trambestuurder remde nog, maar kon een botsing niet meer vermijden. De 80-jarige vrouw kwam ter plaatse om het leven. Uit de eerste vaststellingen is gebleken dat het om een wanhoopsdaad zou gaan.

Door het ongeval lag het tramverkeer tussen Oostende en Middelkerke een tijd stil. De Lijn zet in beide richtingen pendelbussen in tussen de haltes Oostende-Station en Westende-Bad.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website http://www.zelfmoord1813.be.

Gepost door Luc de pompier | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.