31-01-09

Vergeten pot op kookvuur oorzaak fatale brand Gent

Vergeten pot op kookvuur oorzaak fatale brand Gent

De brand in Gent, waarbij een 74-jarige man om het leven kwam, is ontstaan doordat de man zijn elektrisch kookvuur had laten aanstaan. Dat meldt het parket van Gent.

Overgeslagen naar dampkap
De man had gisteravond zijn elektrisch kookvuur laten aanstaan, waardoor een pot of pan die nog op de kookplaat stond, vuur vatte. De brand is vervolgens overgeslagen op de dampkap en heeft zich zo verspreid over de hele woning, is de conclusie van de branddeskundige van het parket.

De man, die op de eerste verdieping van een appartement in de Brankardierstraat woonde, werd door de brandweer dood aangetroffen. (belga/eb/ep)

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Verkeersbrigade

De mannen van de verkeersbrigade Politie Westkust met hun motoren nemen ook deel aan de zoekactie vermist persoon.

verkeersbrigade

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

carwash

Een vrij weekend en dat doet ook eens deugd....dus de natuur in .

Buiten uiteraard wat gevogelte in de lucht, zag ik toch iets eigenaardigs....

Een carwash voor koeien.

06

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Zoektocht Jan Adams gaat verder

De zoektocht naar Jan Adams gaat verder.

De omgeving van het spaarbekken wordt regelmatig doorzocht door de duikers van de brandweer.

14

12

15

16

17

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

30-01-09

BEDANKT

Beste bezoekers van deze blog....

Bedankt voor jullie stem en reactie op de blog...

Hoe kan ik het anders beter gaan tonen dan met één van de fotookes die ik heb genomen van onze zeehonden kolonie aan de kust.Lachen

09

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Verkeersongeval te Torhout

Een redelijk zwaar verkeersongeval te Torhout.

JVK TORHOUT VKO FRONTAAL 06

Om iets over 20 uur dinsdagavond heeft zich op de Oostendebaan ter hoogte van het Kasteel van Wijnendale in de dichte mist een zwaar verkeersongeval voorgedaan. Een bestuurster uit Roeselare die met haar Peugeot in de richting van Torhout reed en een bestuurder uit Gistel die in de richting van Oostende reed bosten er frontaal op elkaar.

JVK TORHOUT VKO FRONTAAL 04

 Beide bestuurders zaten gekneld in hun zwaar verhakkelde wagens en moesten door de brandweer van Torhout worden bevrijd. Beide personen raakten gewond in het ongeval. Hoe ernstig hoe toestand was, is nog niet geweten. De politie van de zone Kouter zette de Oostendebaan af voor alle verkeer. Beide voertuigen moesten getakeld worden. Het was al na 21.30 uur eer de rijbaan weer kon worden vrijgegeven.

JVK TORHOUT VKO FRONTAAL 05

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

29-01-09

De winnaars van blogawards

De beste blogs van 2008

Hier zijn ze dan, de grote winnaars van de Skynet Blogs Awards. Jullie kozen hen uit ongeveer 1500 genomineerden.
Ontdek in elke categorie de blog die de meeste stemmen kreeg.

Proficiat aan de winnaars en tot volgend jaar!

 aan de winnaars en tot volgend jaar!
bekijk het maar eens goed, zo zitten we ook bij de winnaars, bedankt voor de stemming en nog meer bedankt voor iedereen die heeft meegedaan, winnen of niet winnen, deelnemen is belangrijker dan winnen.
Zo komen we altijd maar meer en meer met elkander in contact.
PROFICIAT AAN ALLEN....
 

De Beste Skynet Blog van het Jaar:

Winnaar: borriquito

Auteur: Borriquito

Winnaar van de categorie : Humor

 

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Zoekactie naar man uit Kontich levert niets op

Uit het Nieuwsblad...

NIEUWPOORT 

 Er is nog altijd geen spoor van de 25-jarige Jan Adams (25) uit Kontich. De jongeman verdween zaterdagnacht spoorloos tijdens de vrijgezellenfuif van zijn broer in een surfclub in Nieuwpoort.

Voor het vrijgezellenfeestje had een groepje van zo'n 25mensen een villa in Nieuwpoort gehuurd. Van daar trokken ze naar de fuif, die plaatsvond in de surfclub Koko Loco, op de oever van het Spaarbekken in Nieuwpoort. Rond 3uur zou Jan Adams, de broer van de toekomstige bruidegom, daar vertrokken zijn. De feestvierders hadden een taxidienst ingelegd tussen de surfclub en de gehuurde villa. Aan een groepje dat het feest verliet, had Adams blijkbaar gezegd dat hij de volgende taxi wel zou nemen. Zij dachten dat hij nog wat verder wilde vieren. De feestvierders die nog in de surfclub waren, maakten zich ook geen zorgen toen ze hem niet meer zagen. Zij dachten dat hij al naar de villa vertrokken was.

Toen zijn vrienden zondagmiddag wakker werden, merkten zij dat Jan Adams nergens in de villa te bespeuren was. Rond 16uur sloegen ze alarm. Zondagavond volgde een grootscheepse zoekactie door de hulpdiensten. Er werden onder meer speurhonden ingezet. Maandagvoormiddag zocht een helikopter van de federale politie de omgeving van het Spaarbekken af met een warmtecamera. Duikers van de brandweer van zowel Nieuwpoort als Middelkerke zochten nadien in het water van het Spaarbekken. De ouders, broer en vriendin kwamen in de namiddag ter plaatse. Rond 17 uur gisteravond werd de zoekactie stopgezet. Het parket van Veurne sluit niet uit dat Adams in het water gesukkeld is. (mma)

06

08

09

10

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Wijn, wjin bestellen

Beste vrienden en collega’s

Op 21/01/09 gebeurde er ongeval bij een brand waar 2 brandweermannen van Diksmuide ernstig verbrand werden

Om ons steun en genegenheid te tonen werd er door Dominique Vandenbohede [tvogeltje@versateladsl.be] een benefiet georganiseerd door Chileense wijn te verkopen

om nog meer mensen te kunnen bereiken werd er een klein website gemaakt waar je de wijn ook on-line kunt bestellen 

surf naar volgende site  users.skynet.be/fc240159 daar kun je de wijn via een formulier bestellen

wijn 1

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Keukenbrand te Nieuwpoort

Oververhitte frietketel maakt appartement onbewoonbaar

JVK NWP FRIETPOTBRAND 04

NIEUWPOORT - De brandweer van Nieuwpoort moest dinsdag rond 21uur een brand blussen in het dakappartement van het Sociaal Huis, op de hoek van de Astridlaan en de Canadalaan. De oorzaak lag bij een oververhitte frietketel. De brandweer kreeg de vlammen snel onder controle. De keuken liep rook- en roetschade op. De watertoevoerslang van de wasmachine naast de frietpot was gesmolten, wat waterschade voorkwam. Het appartement is tijdelijk onbewoonbaar. De politie zocht opvang voor de bewoner, een man van ongeveer 45 jaar. De onderbuur moest in lichte shock naar het ziekenhuis gevoerd worden. (mma)

JVK NWP FRIETPOTBRAND 05

JVK NWP FRIETPOTBRAND  07

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

meeuwen eten geven

Wat vele kustbezoekers niet weten....!!!!!!!!!!

5

Meeuwen eten geven wordt streng bestraft

wo 28/01/09 06:21 - Wie in Oostende eten geeft aan meeuwen, riskeert een boete tot 250 euro.

Er komt wel een grote informatiecampagne die aangeeft dat het verboden is om de vogels voedsel te geven. Volgens burgemeester Jean Vandecasteele (SP.A) is de overlast te groot geworden.

Vanaf volgende maand kan de politie boetes uitschrijven. Eerder had de stad al valkeniers ingezet tegen de meeuwenplaag.

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

28-01-09

Brandweerhervorming

Brandweer Zeeland al een stap in de goede richting inzake de brandweerhervorming.

'Akkoord over één brandweer'

 

foto Guido van der Heijden

foto Guido van der Heijden

MIDDELBURG - De dertien burgemeesters in Zeeland zijn het eens over samenvoeging van de gemeentelijke brandweerkorpsen tot één nieuwe organisatie.

Ook Middelburg zit nu op de zelfde lijn als de andere leden van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ), aldus voorzitter Jan Lonink en directeur Frans Captijn. Burgemeester Koos Schouwenaar is minder stellig dan zijn collega Lonink en houdt een slag om de arm omtrent steun van Middelburg voor de fusie van de brandweer.

In april wordt de gemeenteraden gevraagd de principe-afspraken te bekrachtigen die de VRZ heeft gemaakt met minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken.

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Nieuw telefoonnummer brandweer Gavere

In het kader van de hervorming...

In het kader van de reorganisatie in het brandweerlandschap en van de snelle adequate hulp (SAH) is het vroegere noodnummer van de Gaverse brandweer, 09-384.11.96, niet meer in gebruik en dient men in nood of dringende hulp 100 of 112 te bellen.

6a00d8341c782453ef010536f05796970c-500wi

Wie vandaag nog belt op het nummer 09-384.11.96 komt op een bandje terecht en krijgt de melding dat men 112 moet bellen. Om tijd te winnen bij een noodoproep, belt men best direct 112. Voor inlichtingen en niet dringende vragen, zoals bijv. voor wespenbestrijding en algemene info, kan men bellen op 09-384.53.82, een administratief nummer dat 24 op 24 uur bemand is.

De brandweer verzoekt de inwoners van Gavere dan ook om het vroegere nummer onmiddellijk te schrappen. Door de reorganisatie in het brandweerlandschap kan het zijn dat men nu geholpen wordt door een interventieploeg van een ander nabijliggend brandweerkorps, want in het kader van de SAH wordt nu het snelste korps, normaal het dichtsbijzijnde, ter plaatse gestuurd. Omdat het in het gebied bevoegde korps wordt meegestuurd is het tijdelijk mogelijk dat er twee korpsen ter plaatse komen. In de lopende proefperiode, waarbij de grenzen van de zones zullen bepaald worden, kan dit alleen maar gunstig zijn voor de burger in nood. Bij deze mededeling door de brandweer danken de Gaverse brandweermannen allen die de kalenderverkoop terug hebben gesteund. Wie er nog één wil, kan die bekomen tegen 3 euro in de brandweerkazerne. Ze benadrukken dat men enkel op deze manier de brandweer steunt en niet via allerlei reclameronselaars.

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Zeehondenpups vrijgelaten

Een tekst uit het Nieuwsblad...de fotookes van Luc-de-pompier

KOKSIJDE 

 

02

 Dinsdagmiddag kozen Missy, Niah, Splash en Nina het ruime sop op het strand van Koksijde, ter hoogte van Ster der Zee, zij het aarzelend. De vier zeehondjes vervoegden de natuurlijke kolonie van wilde zeehondjes die zich daar sinds eind vorig jaar vormde.

03

 

Het was de eerste keer dat medewerkers van de zeehondenopvang van het Blankenbergse National Sea Life Marine Park zeehondjes in Koksijde de vrijheid teruggaven. Dat gebeurde onder massale belangstelling. De vier zeehondjes aarzelden lang om hun kist te verlaten en tussen de rijen toeschouwers door het zeewater in te waggelen. Nina gaf uiteindelijk het goede voorbeeld.

04


'De zeehondjes kampten met ondervoeding, longproblemen en parasieten toen wij ze in oktober opvingen', zegt Steve Vervaecke van het Marine Park. 'Nu wegen ze tussen de 35 en de 45kilo en verkeren ze in goede conditie.'

05


'We vonden hen in Zeebrugge, Knokke-Heist, Middelkerke en aan het Zwin. Ze waren zo'n 6 tot 8weken oud. Nu zijn ze een maand of zes oud', aldus Roger Vanderbauwede van Sea Life Centre.

06


'Wij vangen zeehondjes op die doodziek zijn of die geen moeder meer hebben. Tot ze genezen zijn, blijven de zieke dieren in quarantaine. Daarna mogen ze buiten in onze poel om op gewicht te komen. Pas als ze hun normaal gewicht bereikt hebben plus 10kilo worden ze vrijgelaten.'

07


'Waarom wij die vier in Koksijde los laten? Hier leeft al een kolonie van een 12-tal zeehondjes. Ook in Nieuwpoort is er in het najaar van 2008 een natuurlijke kolonie ontstaan. Door de herstelde zeehondjes in hun nabijheid los te laten hopen wij de kolonies op langere termijn in stand te kunnen houden.'

08De zeehondjes vormen een attractie voor de strandgangers. 'Zeehonden komen graag naar het strand', aldus Roger. 'Vroeger had je zandbanken en bij laag water stonden die droog en vormden rustplaatsen voor zeehondjes. Maar die zandbanken zijn weggehaald voor de scheepvaart. Daarom komen de zeehondjes nu vaker op het strand uitrusten. Mensen die een zeehond op zijn zijde zien liggen denken vaak dat hij ziek is, maar dat doen ze om uit te rusten. Wel opletten dat je niet te dichtbij komt, want ze kunnen venijnig bijten.'

Mark Maes

 

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Damage Control Centre defence

 Onlangs is de bedrijfsbrandweer van het militair kwartier lombardsijde op oefening geweest naar het DCCD , wat staat voor Damage Control Centre Defence beter bekend als "Ryckevelde " bij de Zeemacht en ander varend personeel....

Ja..heb er ook nog in mijn legerdienst wat oefeningen moeten gaan doen...t'is gelijk nog niet te veel veranderd, naar mijn bescheiden mening......maar moet toch een prettige dag zijn geweest.Lachen

01

02

03

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Opsporingsbericht Jan Adams

Opsporingsbericht : Vermissing Jan ADAMS (25) in Nieuwpoort
De politie vraagt – op verzoek van de procureur des Konings van Veurne - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :
De politie en het parket van Veurne vragen te willen uitkijken naar Jan ADAMS, een jongen van 25 uit Kontich, die sinds zaterdagnacht wordt vermist.
Tijdens de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 januari werd Jan rond half 4 ’s morgens voor het laatst gezien in Nieuwpoort. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.


Jan ADAMS is struis gebouwd en 1m75 lang. Hij heeft donker haar en een snor. Hij droeg een zwarte lederen jas boven een bruine broek en hoge schoenen.
Hebt u de vermiste gezien of weet u waar hij verblijft, aarzel dan niet de speurders te verwittigen. Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119.
Tips zijn ook welkom via e-mail opsporingen@politie.be
Dit bericht kan u nalezen op http://www.politie.be in de rubriek « vermist ».

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Zoektocht naar Jan Adams

Uit het Laatste Nieuws....

op auto499

07

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Keukenbrand

Gisteren in de late avond, werd onze dienst opgeroepen voor een keukenbrand in een appartement op de tweede verdieping.

Gelukkig en dank zij de snelle interventie is de schade al bij al beperkt gebleven.

Onze 12e brand deze maand, voor een Stad als Nieuwpoort is dit toch volgens de statistieken door de jaren heen, redelijk hoog.

JVK NWP FRIETPOTBRAND 02

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Jan Adams

Reeds enkele dagen zijn verschillende hulpdiensten op zoek naar een vermist persoon.

De zoekactie naar Jan Adams die door het parket officieël is opgegeven als vermist.

Personen die eventueel enig spoor hebben, kunnen altijd terecht bij de politie Westkust.

03

05

04

02

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

27-01-09

Vrijlating van zeehonden

Vandaag was het terug een hoogtepunt voor de mensen uit het Sea life center.

De vrijlating van 4 jonge zeehonden, voor de eerste maal aan de Westkust te Koksijde .

Meer nieuws daarover de komende dagen.

Hier alvast een fotooke van één van de jonge gasten...good luck Knipogen

01

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Auto rijdt in kerktoren

Auto rijdt in kerktoren

Niet te doen, even klikken om de videoreportage te zien.....

Als je nu eens van geluk kan spreken...

click here..

nb2601kerkdak

Bij een spectaculair ongeval in Limbach-Oberfrohna in het oosten van Duitsland is een auto in het dak van een kerk beland. Het voertuig schoot van een weg en vloog ruim dertig meter door de lucht. De 23-jarige bestuurder van Chemnitz raakte zwaargewond.

De automobilist reed met 170 kilometer per uur bij een afslag gewoon rechtdoor over een hellend stuk grond. Het voertuig werd gekatapulteerd en kwam op zeven meter hoogte in het dak van de kerk terecht.

De bestuurder had mogelijk alcohol gedronken. Hij werd uit het dak getakeld, meldden Duitse media maandag. Ook het dak van de kerk raakte zwaarbeschadigd.

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

26-01-09

zoekactie

01

Nieuwpoort - In Nieuwpoort is de hele dag gezocht naar een jongeman van 25 uit Kontich. Er wordt vooral gezocht in en rond het spaarbekken. De jongeman is zaterdagavond niet meer thuisgekomen in de huurvilla in Nieuwpoort, na een vrijgezellenfeestje van zijn broer in surfclub Koko Loco

JVK NWP JAN ADAMS VERMIST 04

Er is een Sea King ingezet, er zijn ook duikers van de brandweer ingezet. Er wordt gevreesd dat de jongeman in het water is gesukkeld. Intussen is ook de familie van de jongeman ter plaatse. Er wordt verder gezocht.

JVK NWP JAN ADAMS VERMIST 32

 

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Jeanne Panne de heks van Nieuwpoort

Eentje zonder woorden, maar gelukt...Knipogen

03 heks

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Zoekatctie te Nieuwpoort

Grootschalige zoekactie in Nieuwpoort

Vandaag is er een grootschalige zoekactie aan de gang rond het Nieuwpoortse spaarbekken naar Jan Adams (25) uit Kontich. De jongeman werd er zaterdagnacht voor het laatst gezien.

Jan Adams vierde zaterdag het vrijgezellenfeest van zijn broer in de surfclub Koko Loco, aan de oever van het Nieuwpoortse spaarbekken. Zijn vrienden beseften zondagmiddag pas dat Jan Adams niet naar de gehuurde villa in Nieuwpoort was teruggekeerd. Het parket sluit niet uit dat de man in het water terecht is gekomen. (belga/bdr)

JVK NWP JAN ADAMS VERMIST 15

JVK NWP JAN ADAMS VERMIST 09

Video link

http://focus-wtv-kw.rnews.be/nl/regio/wvl-8620/zoekactie-...

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Bolgawards

Bedankt voor je deelname aan de Skynet Blogs Awards 2008 !

Vanaf nu kan je niet meer stemmen.

De resultaten zullen volgende donderdag worden bekendgemaakt.

Er werd massaal deelgenomen : 1500 blogs kregen een nominatie en er werden meer dan 30 000 stemmen uitgebracht !

Afspraak op donderdag...dan weten we wie gewonnen heeft !

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Evolutie van de week

Een schot in de evolutie van de week ...maar...

Uiteraard komt ge dat niet elke week tegen, spijtig ...als je weet dat bepaalde omstandigheden daartoe ...je naar de beste evolutie leiden van de week.

Een troost dat ook iedereen die de blog heeft gelezen weet dat ...

DE BRANDWEER DUS WEL EEN GEVAARLIJK BEROEP IS ....

DAT ER GEEN GELD MAG STAAN OP VEILIGHEID...

DAT WE EIGENLIJK HET OPTIMALE ZOUDEN MOETEN HEBBEN ...ZONDER ER JAREN TE MOETEN OM "ZAGEN"...

DAT WERKKLEDIJ, VEILIGHEIDSKLEDIJ en INTERVENTIEKLEDIJ bij de regelmaat moet vervangen worden...en als we een "autootje" vragen het niet is om....waar wel om te gebruiken op interventies  en branden.

DAT HET EENS TIJD WORDT DAT  DE HERVORMING en lees dan ook het STATUUT van brandweerman...werk wordt van gemaakt...

Beste evolutie
van de week
1.columns
2.barackobama
3.luc-de-pompier
4.krantje
5.absurdistan
6.gdb
7.borriquito
8.aff
9.vlaamsbelang-em...
10.beakersblog
11.blauw
12.mediaflandria
13.dekindertjes
14.liliwens
15.murdoch
16.janice-laureyss...
17.lekkerzoet
18.festinake
19.piercebrosnan
20.stefkecoolgirl
21.ourlipsareseale...
22.rafcoppensfansi...
23.josiesdiary
24.suuslaban
25.straffe-koffie
26.wyattforza
27.kaatjes
28.typethreedetect...
29.csp
30.pol-de-postman

 

06

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

25-01-09

Actie voor de gewonde brandweermannen Diksmuide

Onze sergeant Dominque is gisteren gestart met een actie voor de gewonde brandweermannen van Diksmuide...

 Actie ten voordele van onze de getroffen pompiers Johnny en Bart  van diksmuide is gestart...
 
concreet:
Er zal Chileense kwaliteitswijn verkocht worden aan de prijs van 6 euro per fles.
U kunt intekenen bij de voorverkoop en betaald 6 euro of een veelvoud van 6, de wijnen worden geleverd op 26 of 27 februari (al naar gelang de plaats)
De keuze bestaat uit rood of wit (folder inbijlage) alles aan  dezelfde prijs.
 
Wat zoeken we nog:
Contactpersonen bij diverse brandweerkorpsen of andere instanties die de lijsten (+geld) bijhouden en zorgen voor de promotie in eigen korps.
... en uiteraard wijndrinkers voor afname!
 
Info of bestelling : op 0475 25 22 17 of tvogeltje@versateladsl.be
 
Toegenegen,
 
D. Vandenbohede
1° Sgt bw Nieuwpoort
"amigos del reino de belgica-chili"
wijn 1
wijn 2
wijn 3
wijn 4Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

The Flies

Dat is er nu eentje uit de oude doos, niet van de brandweer, maar een covergroep vanuit de jaren zestig..

Veel oudere Nieuwpoortenaren zullen er alvast enkele herkennen....Lachen

THE FLIES

Op de foto van links naar rechts  Albert Declerck , Freddy Claeys, Jacques Soenen , Eric Declerck , Jean-Pierre Bertier , Gilbert Rumpler.

Een foto genomen in de zaal Nova (ook vroeger een cinemazaal) die nu op het marktplein te Nieuwpoort, het Schorrehof noemt, een ontmoetingszaal van de ziekenzorg CM.

Een fotooke uit de jaren 1968 - 69

the flies sepia

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Blogawards

Deze avond loopt de finale van de Blogawards ten einde.

Misschien nog eens een duwtje

blogawardsSelectedVote_nl

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

Schoorsteenbranden

De laatste tijd hebben we hier in Nieuwpoort wel al enkele schoorsteenbranden achter de rug.

01

02

Nu deze oproep was er ook eentje voor een zogenaamde schoorsteenbrand, maar al vlug hadden we het al door, dat het om een slecht afgeregelde mazoutbrander ging.

03

04

De eigenaar van de woning heeft alvast zijn gewaardeerde dank  per email gestuurd voor het gehele team met daarbij enkele foto's door de dame des huize genomen. Bedankt.

2009-01-24 brandweer (1)

2009-01-24 brandweer (4)

2009-01-24 brandweer (5)

2009-01-24 brandweer (6)

2009-01-24 brandweer (7)

2009-01-24 brandweer (9)

2009-01-24 brandweer (10)


Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |