26-11-08

Ontgroening...?

Rare snuiters  die Waalse brandweermannen als je het mij vraagt...Schamen

Brandweermannen vrijgesproken na ontgroening

De correctionele rechtbank van Charleroi heeft drie jonge brandweermannen uit Thuin vrijgesproken. De mannen stonden terecht voor aanranding van de eerbaarheid en onterende behandeling.

De zaak dateert van begin januari 2008. De brandweer van Thuin zou een 'erotisch getinte' film gemaakt hebben in de kazerne van Thuin in het kader van een ontgroeningsritueel. Drie jonge brandweermannen werden opgepakt en moesten voor de correctionele rechtbank verschijnen.

Anale penetratie
Op de bewuste avond waren vier mannen aanwezig in de kazerne. Een van de mannen werd vastgehouden door twee collega's die een anale penetratie met een zaklamp simuleerden. Een vierde brandweerman filmde het hele gebeuren met zijn gsm.

Toen de zaak aan het licht kwam, vertelde 'het slachtoffer' dat het gewoon om een ontgroeningsritueel ging en dat er niets gebeurd was zonder zijn toestemming. De rechter oordeelde dat het om "een seksueel getint spel met gevaarlijke gevolgen" ging. Het gedrag werd door de rechtbank beschreven als "dom en onwaardig voor een eerbaar beroep". (belga/adv)

Gepost door Luc de pompier in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.